A- A A+

Welkom

Begrafenissen Van den Bogaert BVBA - Ranst - Presentatie

Laat mij je dragen.

Laat mij er voor je zijn.

Je hoeft me niet te vragen,

ik wil er voor je zijn.

Geef mij je lief en leed,

je glimlach en je traan.

Het pad is breed genoeg voor twee.

Ik loop een eindje met je mee.


Het verlies van een dierbare brengt steeds een moeilijke en pijnlijke periode met zich mee voor alle nabestaanden. Toch zijn er steeds praktische zaken die hoe dan ook in orde gebracht moeten worden. Zoals de begrafenis en crematie. Vaak is de organisatie van deze zaken geen prioriteit voor de familie, wegens te pijnlijk. Dat begrijpen wij bij Begrafenissen Van den Bogaert. Daarom willen wij u graag helpen, door in deze moeilijke periode een aantal van uw zorgen weg te nemen.

Begrafenissen Van den Bogaert organiseert met respect voor de overledene, diens familie en nabestaanden, alle praktische aspecten van de uitvaart, begrafenis of crematie. En zorgt dat u op die dag op een serene manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Dit is immers enorm belangrijk om op een goede manier het rouwproces te kunnen starten. Daar staan wij u graag in bij.

Bovendien heeft onze onderneming een jarenlange ervaring met deze branche. In een erg familiaal kader bouwde Begrafenissen Van den Bogaert zich door de jaren heen op als een respectvolle partner voor elk overlijden. De onderneming is doorheen de generaties overgegaan van vader op zoon, en vervolgens ook van zoon op dochter. Op die manier kan u rekenen op de ervaring van vele generaties, voor een serene plechtigheid.

Begrafenissen Van Den Bogaert BVBA, Zevenbergenlaan 15, 2520 Ranst, Belgiƫ, ligging, Tel.: 034 85 55 60, Gsm 0496 36 53 68, Fax: 03 425 54 59, begrafenissen@van-den-bogaert.be, BTW BE0444 732 033, Stratenplan